Supruga Bila Gejtsa otkrila ko je njen muž u stvari: Otkrila njihovu veliku tajnu kao i šta kriju u svome domu i koliko Bil ima veze sa pandemijom- Mnogi zbog ovoga ostali u čudu (FOTO) – Pozitiv Media
Uncategorized

Supruga Bila Gejtsa otkrila ko je njen muž u stvari: Otkrila njihovu veliku tajnu kao i šta kriju u svome domu i koliko Bil ima veze sa pandemijom- Mnogi zbog ovoga ostali u čudu (FOTO)

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu u ovom momentu i osnivač Mikrosofta Bil Gejts se u ovo doba pandemije jako često pominje.

Postoje tako teorije da je Bil zapravo jedan od glavnih krivaca za nastanak pandemije, a postoji i ona strana koja kaže da je on jedan od najvećih boraca i investitora kada je riječ o traženju lijeka za ovaj virus.

Prije par dana je Melinda Gejts, njegova supruga otkrila neke novosti veza za ovog kontraverznog bogataša. Ona je tom prilikom kazala kako su ona i Bil već ranije napunili svoj podrum namirnicama u slučaju da se desi neka velika katastrofa.

“Prije nekoliko godina Bil i ja smo diskutovali o tome šta bi se dogodilo ako nestane pitke vode. Šta ukoliko ne bude dovoljno hrane? Šta će se desiti sa nama, sa našom porodicom? Ništa nismo htjeli prepustiti slučaju pa smo za svaki slučaj odmah tada napunili cijeli podrum hranom.” otkrila je ona.

Pored toga je najavila i da će njihova fondacija donirati 150 miliona dolara za nabavku medicinske opreme i za razvoj vakcine protiv koronavirusa, a kako ona kaže do sada su oni donirali za te svrhe preko 250 miliona dolara.

Melinda dodaje da su njih dvoje svjesni svoje sreće i da jako dobro znaju koliko su zapravo privilegovani i na tome su jako zahvalni. Sretni su što nemaju da se bore za hranu i razmišljaju hoće li imati dovoljno novca na kraju mjeseca da plate račune.

Ako se prisjetimo, Bil Gejts je prije 5 godina upozorio svijet da oni nisu spremni za neku eventualnu pandemiju nekog novog virusa nakon svinjske gripe, te je naglašavao da bi tako nešto imalo katastrofalne posljedice.