Novo

Sumanuti slučaj u Trebinju: Ženu ujela ŠARKA, a kada je došla Hitna pomoć VRISNULA je zbog novog užasa! MISLILI SU DA HALUCINIRA, A ONDA SU SE SLEDILI OD STRAHA…

Jednu nevjerovatnu priču donosimo vam u nastavku današnjeg članka, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, riječ je o zmijama, a priče o njima u poslednje vrijeme dosta su aktuelne. Naime, od kako nam je došlo ljeto i lijepo vrijeme sa visokim temperaturama, aktivirale su se i priče o zmijama, koje u ovom periodu najviše izlaze.

Naime, naša današnja priča nam dolazi iz Trebinja, gdje je prethodnih dana Hitna pomoć imala pune ruke posla, a imali su čak tri intervenicije zbog ujeda zmija, i to dva ujeda šarke, i jedan ujed poskoka, a znamo da su to najotrovnije zmije na našim prostorima. Međutim jedna intervencija koju su oni imali izdvojila se od ostalih i to vjerujte nam na riječ sa razlogom, a kada čujete o čemu se radite i sami nećete moći da povjerujete. Jednu ženu je na Trebinjskim brdima ujela šarka, i oni su pozvali Hitnu pomoć, a ženu su ubacili u kamion i dovezči je do mjesta po imenu Plani Dvori.

Tu je stigla ekipa Hitne pomoći, a onda je počeo da se dešava nevjerovatan scenario, a radi se o tome da kada je žena koju je ujela šarka izlazila iz kamiona, stala na poskoka i počela je da vrišti. Na početku u jednom trenutku medicinari su mislili da je ona počela da halucinira zbog otrova, međutim onda su ugledali poskoka kako prolazi između nogu ljekara koji je vodio tim Hitne pomoći. Na svu sreću poskok nije ujeo ovu ženu, jer da jeste ona bi bila životno ugrožena. Ostatak teksta pročitajte ovde.