Jedan 36-godišnji pripadnik MUP-a Srbije osumnjičen je za teško kazneno djelo jer je pretukao svoju djevojku V.D.(41) na smrt.

Policajac M. S. (36) iz Valjeva uhićen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju djevojku V. D., 41, s kojom je u emocionalnoj vezi otprilike godinu i pol. Neslužbeno, službenik je svoju suprugu maltretirao zbog ljubomore, navodno zato što je u njenom telefonu pronašao imena raznih muškaraca.

“Njih dvoje su bili u vezi 15 mjeseci, ali nisu živjeli zajedno, to je bilo dovoljno za njegovu sumnju. Jednog dana, djevojka je došla u kuću policajca i nastao je apsolutni užas, jer je M. S. u telefonu svoje odabrane djevojke utvrdio da mu se ne sviđa”, rekao je neimenovani izvor i dodao:

“Sumnja se da je iskoristio trenutak dok je V.D. bila u zahodu i uzeo joj mobitel. U njemu je navodno pronašao telefonske brojeve nekoliko nepoznatih muškaraca, a bio je to klik. Kad je žena izašla iz kupaonice, počeo ju je ispitivati ​​ko su ti muškarci i odakle ih poznaje. Tada je među njima izbila svađa. Tada je počeo da je fizički maltretira. Povukao ju je rukama u sobu na sprat. Bacio ju je na krevet i počeo je daviti svom snagom. U jednom trenutku bacio ju je snažno u zid i udarila je glavom o zid. Vukao ju je i ugrizao za uši, ali i druge dijelove tijela.

Ko zna kako bi se ovaj masakr završio da V. D. nekako nije uspijela da se izvuče iz ruku nasilnog dečka i otključa vrata svoje kuće. Čim je pobjegla pozvala je policiju i prijavila nasilje.” objasnio je izvor.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo