Novo

STRAVIČNO PREDSKAZANJE BABA VANGE O KRALJICI ELIZABETI: Njene REČI ODZVANJAJU, HOROR PREDVIĐANJE

I danas za vas imamo jednu zanimljivu temu , a ona koju vam prenosimo tiču se dobro poznate proročice koja je posle smrti postala poznata , te je jako često tema za komentarisanje. Naime , Bbab Vanga je postala poznata na osnovu svoji predviđanja , a kada je reč o njima , one su započele jednom nesrećo , a kada je reč o njenom životu , ona je do punoletstva živela u Santoriniju u blizini Boegrada , a onda je u školi za slepe učila o kućnim poslovima , te je se onda vratia u Bugarsku i brinula o mlađoj braći i sestrama.

Dakle , kako smo već istakli , mnogo je njenih predviđanja koja su se o bistinila , te je ona postala poznata nakon smrti , a sve zbog ispunjena proročanstva o terorističkom napadu 11. septembra na njujorške kule Blizanke. Inače , ona je navodno prorekla svoju smrt 11 avgusta 1996te godine , te iako je bila nepismena , ipak su njena proročanstva zapissana , a pisala su ih porodica i prijatelji.

Također , Baba Vanga je predvidela i drugi svetski rat , pa čak je kod nje dolazio i omraženi diktator Adolf Hitler , a koji je ljut i razočaran izašao iz njezine kuće , a sve jer mu je prorekla kraj kakav mu se nije svideo. Kada je reč o 2022 godini , jedanod predviđanja je napad na Putina , ali to ne bi bio njegov kraj , pad meteorida , odnosno sudar sazemljom , ekonosmku krizu. POred svega , predvidela je smrt kraljice Elizabete te je tada rekla da će izgubiti bitku za život , te će na tron doći njen sinČarl. Karaljica Elizabeta preminula je 08.09.2022.