Novo

Stravično! PENZIONERKA (88) se okliznula i pala PRAVO U USTA ALIGATORU! Oglasili se gradski zvaničnici…

I danas imamo vijesti koje nimalo nisu dobre, a kada govorimo o crnoj hronici, ona je previpše zastupljena i u svijetu, pa i kod nas u regionu. Stalno imamo priliku da čujemo da se negdje desila stravična saobraćajna nesreća u kojoj su ljudi izgubili živote, da se desila neka druga tragedija, koja nas jednostavno ostavi bz teksta, a tako je i sa našom današnjom temom, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi.

Dakle, radi se o tome da je jedna starija žena nastradala kada ju je napao aligator, i to dok je ona radila u svojoj bašti u San Siti Hilton Hedu u Južnoj Karolini. Kako prenose tamošnji mediji, ovaj nemli događaj desio se u ponedjeljak, oko 11 sati ujutru, kada je policija primila poziv i kada im je tim putem rečeno da aligator u svojim čeljustima drži tijelo žene u blizini vještačke lagune na vlasništvu.

CNN dalje navodi da je San Siti Hilton Hed planska zajednica odraslih osoba koja se prostire na oko 2.300 hektara i broji više od 16.000 stanovnika. Starija žena, koja je bila žrtva identifikovana je kao Nensu Beker koja je imala 88 godina i koja je radila u svojoj bašti, a onda se ona okliznula i upala je u jezerce. Nakon ove nesreće oglasili su se gradski zvaničnici koji su rekli kako je aligator uklonjen i eutanaziran. Iako je procjena da se širom 10 država nalzi preko pet miliona divljih američkih aligatora, ipak su ovako fatalni napadi jako rijetki.