Novo

STRAVIČAN snimak šokirao REGION! Zlostavljali RETARDIRANOG mladića I ISMIJAVALI GA, a ONDA JE DOŠAO….(VIDEO)

Mnogo smo puta bili svjedoci takvih situacija u čitavoj regiji. Dosta smo puta mogli vidjeti zlostavljanje po bilo kojoj osnovi, a naročito nad osobama s posebnim potrebama. Čak smo imali slučajeve seksualnog nasilja nad ovakvim ljudima, a sve to ostaje nažalost nekažnjeno od strane države u kojoj se sve to dogodilo. U Bosni i Hercegovini je prošle godine zlostavljana 21-godišnjakinja.

Iduća tužna priča stiže nam iz Hrvatske, gdje se u nedjelju ujutro pojavio vrlo tužan video kada je skupina mladića fizički zlostavljala mladića s posebnim potrebama. Video je brzo postao, očekivano, viralan po čitavom Balkanu, a osude i komentari samo se slijevaju. Naime, na snimci koja je kružila najprije čitavom Hrvatskom, a zatim i ostatkom regije vide se dvije osobe koje su pretukle 19-godišnjaka s posebnim potrebama, a sve zbog navodnog duga od 2000 kuna.

Neimenovani mladić pronađen je kod kuće, izveli su ga ispred crkve i tu ga potom zvjerski pretukli, čak i nogom u glavu, što se jasno vidi na snimci. Slučaj je brzo prijavljen policiji, a očito momak nije u dobroj financijskoj situaciji. Jedan od mladića član je inače splitskog MMA kluba, a dobio je odmah nakon ovoga otkaz, a sam klub nesretnom je mladiću poslao dio prihoda od subotnjeg FFC-a.

Govorio je i njihov najpoznatiji MMA borac Antonio Plazibat, koji je isto tako iz Splita i koji je trenutno u Amsterdamu. “Baš ste face, četiri na jednog? Imate sreće, da sam u Splitu, tražio bih vas ja umjesto policije.“ Ovi će mladići također dobiti novčane kazne, a nesretni mladić dobio je poziv od FFC-a da dođe u polufinale, podmirit će troškove putovanja i smještaja.