Novo

STRAVIČAN PRIZOR NA PLAŽI: Muškarac hteo da proveri VODU, a onda je ispred njega IZLETELO OVO (VIDEO)

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne znimljive , ali i palo zastrašujuće teme , a koja je jako česta pojava ovo leto . Naime , ove godine smo imali napada ajkula moglo bi se reći vviše nego ikada , a najgori je onaj kada je bela ajkula us mrtila jednu penzionrku , a koja je se doduše kupala u periodu kada je to zabranjeno , a kako i sam zakon u Hurgadi nalaže . Naime , pod tog , bilo je još na desetine napada , a koji nisu birali svoje žrt ve.

Kako szanajemo , sada je ponovo zabeležen još jedan pok trenutak , a kada je jedan tata na metar stojao od smr tonosne pretje , a sve jer je testirao da li je more bezbedno za kupanje njegove dece. Dakle ,radi se o tome da su on i njegova supruga bili na plaži u Australiji sa svoje dvoje dece , a onda su izneada rimetili ogromnu tigrastu ajkulu kako vreba blizu obale. Ovaj snimak je jao brzo završio na društvenim mreaa , a na snimmku se može videti tata koji koda do ivice vode u zalivu Ajkula. Naime , o n potom kreće nogom u more , te zatresa sa njom , a zbog čega je se voda uztalasala.

Ali za nekoliko trenutaka izgleda da se tamna pojava počela udaljavati na svega nekoliko stopa od njega. Par je tada shvatio da imaju posla sa tigrastom ajkulom koja se šunjala blizu obale. B.J. i njegova supruga – koji putuju širom zemlje od maja 2021. sa svojom decom i dokumentuju to na svojoj Instragam stranici – odlučili su da ne puste svoju decu da se igraju u moru. Ostatak ovde.