Novo

Strava U Srbiji: Otkriven Monstrum Koji Je Dodirivao Maloljetnike – Dijete Ispričalo Sve Roditeljima, Policija REAGOVALA ODMAH (FOTO)

Srbiju idalje muče neki slučajevi vezani za pedofiliju i seksualno zlostavljanje maloljetnika, a momentalno je jedan od najpoznatijih slučajeva na cijelom Balkanu Malčanski berberin, ali nažalost, svaki dan se saznaju novi slučajevi zlostavljanja i napastvovanja djece na različite načine.

Premda imamo sve više slučajeva poput ovog, zakoni iz nekog razloga nisu pooštreni, a prestupnici se često puštaju i prije nego što uopšte odu u pritvor ili najčešće dobiju smiješno male kazne. Zato se krivično djelo nerijetko ponavlja, a predmeti se često tragično završavaju, pa se najnoviji slučaj dogodio u Novom Sadu.

Novosađani, barem većina njih, smatraju da ne mogu da veruju da je to slučaj koji se desio kod njih, a dogodilo se i da je muškarac sa inicijalima V.M., koji inače ima 43 godine, priveden zbog sumnje da je počinio krivično dijelo bludnosti nad maloljetnikom. Hapšenje je uslijedilo kada je mala djevojčica roditeljima rekla da je ovaj muškarac govorio razne ružne i bezobrazne stvari njoj i prijateljima. Ovu priču potvrdilo je još nekoliko djece, pa je, prema riječima njihovih roditelja, bilo to dovoljno za uzbunu.

Djeca su rekla da im se osumnjičeni često obraćao sa jako ružnim i bezobraznim riječima, a navodno su rekli da ih je čak i dirao na neprimjeren način. Osumnjičeni se momentalno nalazi u pritvoru, gdje mu je određeno da ostane 48 sati, a za to vrijeme će ga ispitivati tužilaštvo. Prema nekim izvještajima, ovog čovjeka su sumnjičili za slična djela još prije 20 godina, ali tada se ipak nije sudilo, a nije poznato kako će se sve završiti ovaj put.