STRAVA I UŽAS NAM KUCA NA VRATA! Iz Kine nam stiže NOVA KUGA 21 VEKA! Sprema nam se katastrofa kavu nismo VIDELI DO SADA(FOTO) – Pozitiv Media
Novo

STRAVA I UŽAS NAM KUCA NA VRATA! Iz Kine nam stiže NOVA KUGA 21 VEKA! Sprema nam se katastrofa kavu nismo VIDELI DO SADA(FOTO)

Otkako je korona virus krenuo sa pandemijom oko pola miliona ljuudi je preminulo, dok dolazimo do vrtoglavih 10 miliona zaraženih.


Ono što je sigurno jeste da doktori ne znaju šta da rade jer vakcini se još ne nailazi otkriće, ali je upitno da li bi se ljudi uopše cjepili jer mnogi vjeruju u teorije zavjere i misle da se u vakcini nalaze neke neobjašnjive stvari.

Međutim, ono što je sigurno jeste da prvi talas još uvijek nije gotov, a nazire se početak drugog, pa čak trećeg i četvrtog.
Da stvar bude zabrinjavajuća ovih dana se u Kini pojavila stara boelst koja se zove “bubonska kuga. Za one koji ne znaju o čemu se radi, to je preteča crne kuge, a svi znamo koliko je jako teško bilo da se izborimo sa ovom opakom bolešću.

Ono što je donekle olakšavajuće jeste da su medicinski radinici odmah izolovali pacijente, ali nije sigurno da li će to biti dovoljno da spriječi širenje virusa i možda pojave nove pandemije.
Još nam samo i to fali.
Koje je vaše mišljenje?