Novo

STRAŠNA misterija potresa Srbiju: CRNI DAN! Muškarac bacio ženu i dete sa balkona, NIJE UBISTVO(FOTO)

U zadnja 2 mjeseca stalno su stizale vijesti iz crne hronike na Balkanu. Ubistva i samoubistva dešavaju se bukvalno skoro svaki dan.

Jučer smo recimo imali jednu situaciju kod Zrenjanina u selu, gdje je muškarac hladnokrvno ubio svoju ljubavnicu, koja je ustvari sestra njegove bivše supruge koja je preminula ranije. Zabio joj je nož u prsa, da bi odmah nakon toga sam sebe ubio.

Danas ponovo iz Srbije dolaze vrlo tužne vijesti, i opet je u pitanju crna hronika, ali ovaj put prilično jeziva i krajnje morbidna. Danas je regijom odjeknula viejst da je ubijena majka s trogodišnjim djetetom, a prema svjedocima, bacili su se s terase zgrade u kojoj su živili. Prema pisanju srpskih medija, međutim, jutros je objavljeno da je zapravo jedan nepoznati muškarac bacio ženu i dijete sa terase zgrade u Pančevu.

Kasnije se pokazalo da je on zapravo muž te žene i otac tog djeteta, te da se zapravo nije ni pomaknuo s kreveta, jer je spavao i došao iz noćne smjene. Prema informacijama koje su stigle od prvih susjeda, žena je navodno imala mentalne probleme, zadržao ju je postporođajni stres, što nije zanemariva činjenica.

Policija radi na cijelom ovom slučaju od ranog jutra i treba im vremena da prikupe sve informacije, dokaze, kao i izjave svjedoka koji su bili tamo, na mjestu ovog stravičnog događaja. Prema početnim informacijama, dječak je ipak srećom preživio.