Makedonski reality star Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, osumnjičen je za iznuđivanje milijuna u Skoplju, a dobio je mali dio od milion i pol od skopskog poduzetnika u skupoj torbi marke “Louis Vuitton”.

Prema standardima Bokija 13, reklo bi se da ništa nije sumnjivo, budući da je poznato da on voli obilježene stvari. Vrlo šokantna vijest je da je reality zvijezda bila pod istragom zbog reketiranja, uzdrmavši regiju sredinom jula, a sada se pojavila i snimka, koja djeluje kao vrlo vjerodostojna, što pokazuje sve o čemu su mediji pisali prošlog mjeseca. Boki 13 shvatio je da je posao negdje drugdje, iznuđivanje je posao i pol.

U videu koji će se koristiti u istrazi protiv Bojana Jovanovskog čuje se kako čovjek koji daje novac kaže: “Ja nisam seljak da bih poslao eure u crnu vreću.”

Uhićeni Boki 13, kao i njegov prijatelj Zoran Mileski osumnjičeni su da je zbog svojih kontakata i prijateljskih kontakata s tužiteljem tražio osam milijuna eura od biznismena Jordana Orce Kamčeva, kojeg istraga tužiteljstva provodi zbog vrlo velikog broja ubojitih radnji. Treba sada osigurati da se postupak protiv njega obustavi.

“Boki je optužen i za pranje novca. da je novac koji je uzeo u legalne tokove bacio kupovinom skupih ormara i umjetničkih djela i oprao ih na vrlo stvaran način, kao i na putovanjima “, izvijestili su mediji.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..