Malo ko ne zna ko je Haris Džinović, jedan od najpopularnijih, i svakako najbogatijih pjevača na estradi. Pjevač koji živi na staroj slavi, zadnjih godina tek snimi po neku pjesmu, ali ono što je nasnimao jako dobro prodaje, koncerti su uvijek dobro posjećeni i svakako dobro naplaćeni.

Jedan od dokaza za to je i kuća na Dedinju koju je nedavno kupio i platio veoma masno, a nije tajna i da planira da je proširi i uljepša još više. Jeste li upoznati s kakvom se ljepotom oženio? Ona ljubomorno čuva oči od javnosti, tako da malo ko zna o njoj uopće.

Melina Džinović privlači pažnju svih i pohvale gdje god se pojavi, čak i sa svojim atraktivnim i vrlo lijepim izgledom, čak i ženama koje joj mašu riječima hvale, a ona očito uživa u tome. Ko neće biti zadovoljan, zar ne? Savršenstvo, a tek slike koje ističu njezinu savršenu figuru. Pretpostavljamo da niste znali, da Melina voli sama zarađivati ​​i ne želi se oslanjati na Harisa Džinovića, što je svakako lijepa gesta.

Ali, Melina nije nekad davno izgledala tako vitko i lijepo, što je sasvim razumljivo. U njen izgled uloženo je mnogo novca, pa ćete se iznenaditi kad vidite neke njezine vrlo stare fotografije.

Naravno, na sebi je imala puno više kilograma, ali joj je ruka na srcu, a imala je i lijep stas, lijepo joj je to sve stajalo, prije nego je rodila dvoje djece, imala je 80, a sada ima 64 kilograma, što je zasigurno fascinantan uspjeh za ženu.

Preporučujemo
Loading..