Stomak će vam brzo nestati i ostati će samo pločice: Ovo je napitak za kojim je poludio cijeli svijet – I najdeblji su smršali – Pozitiv Media
Novo Zdravlje

Stomak će vam brzo nestati i ostati će samo pločice: Ovo je napitak za kojim je poludio cijeli svijet – I najdeblji su smršali

 

U današnje vrijeme jedan od najvećih problema jeste problem gojaznosti, a kada želimo da skinemo višak kilograma svi posežemo za raznim dijetama koje baš i nemaju onog učinka koji bismo željeli.
Međutim, čovjek po imenu Petar Crvel je na svom Youtube Kanalu objavio jedan videozapis u kojem je oktiro kako je on u ktarkom vremenskom roku uspio da skine veliki broj kilograma, a i pomoću kojeg je uspio drastično da smanji stomak.
Ovaj videozapis je u kratkom vremenskom roku postao jako popularan i već ga je milion ljudi pregledalo.

On je u svom videozapisu rekao da je ovaj recept dobio od britanskog stručnjaka i da je veoma učinkovit. Ono što je jako bitno jeste da nije toliko potrebno da budete aktiv ni da biste skinuli kilograme.

Sve što vam je potrebno za ovaj napitak je sljedeće:

-jedna velika repa, dvije svježe mrkve, četiri štapića celera, jedna šaka svježeg špinata, jedna jabuka, jedan svježi krastavac, dvije rotkvice, jedan korjen svježeg đumbira, jedan limun.


Potrebno je da sve u blenderu usitnite ui piomješate i najbolje je da ga konzumirate ujutro.
Javite nam rezultate.