Proteklog vikenda Mile Kitic je pretrpio veliku neprijatnost pojavljujući se u Bazelu, kada ga je usred nastupa napao jedan od gostiju.

Čovjek nepoznat javnosti prvo je prišao poznatom pjevaču, privukao ga sebi, zatim ga nokautirao sa bine i pao preko njega, nakon čega su pripadnici obezbjeđenja morali da reaguju kako bi spriječili još veći haos. Prepirka je bukvalno preplavila društvene mreže kao i portale, a popularni pjevač objasnio je u svojoj prvoj izjavi šta se zapravo dogodilo.

“Pjevam 48 godina i nikada u životu nisam imao ni najmanje neprijatnosti. Znate, ja sam veoma iskusan, čim primjetim da je neko ovo ili ono, pokušavajući nešto, ne prilazim. Ne postoji mjesto u kojem nisam pjevao, čak ni za vrijeme rata, ali nikada nisam doživio tako nešto. U petak uveče, pjevao sam u Bazelu, kada mi je jedan gost prišao i rekao: mogu li pjevati tu i tu pjesmu, i ja mu lijepo odgovorim, čekaj, brate, ne mogu da prekidam šta sada pjevam. Samo mu kažem da završim ovu pjesmu, jer drugu ne mogu da prekidam i otpjevam usred pjesme. U početku mi nije dao razloga da zaključim da je agresivan lik. I povuče me za rukav i povuče me dole.

Bilo je pred nekoliko stepenika i prevrnuo sam se i pao. Onda je obezbjeđenje odmah skočilo i skinulo ga sa mene, pa su ga odmah izveli. Nije bilo jačih udaraca, ali slika je zaista postala ružna. I njegova žena je bila tamo, i ona je odmah počela da plače. Moj mobilni telefon neprestano cijeli dan zvoni, svi su šokirani, a najviše moja Marta kada je vidjela taj snimak, je nije tada znala da je sve u redu” – rekao je Mile i naglasio da nije pretrpio nikakve teže povrede i da nema potrebe da se interveniše operativno ili da mu se ukazuje doktorska pomoć.

Preporučujemo