Home Entertainment Stižu pare za ova 3 horoskopska znaka: Očekuje vas ogroman novčani dobitak...

Stižu pare za ova 3 horoskopska znaka: Očekuje vas ogroman novčani dobitak u narednom periodu

6818
0

Blizanci će imati vrevu kreativnosti već početkom septembra, a nekoliko prvih dana ovog mjeseca, svi oni koji rade u odnosu na zadovoljstvo i estetiku, ali i oni koji se odnose na djecu, imat će puno uspjeha.

Međutim, neke poslovne planove i suradnju možemo zamijeniti s retrogradnim Merkurom s vašeg astrološkog polja prijateljstva i poznastva.

Venera će od 2. do 8. septembra ostvariti dobre aspekte s Marsom u astrološkom polju. Nekoliko horoskopskih znakova imat će priliku iskoristiti šanse za rad i novac, što će na kraju dovesti do povećanja proračuna.

Tako recimo Gemini (Blizanac) može veoma lahko i brzo postići vrlo visok uspjeh u svemu što se tiče zaduživanja, kredita, investicija i poslova vezanih uz finansije ili dogovoriti neke tajne poslove. Isto tako, Blizanci će otplatiti neke dugove ili podmiriti obaveze koje su došle tokom tog razdoblja. Trebali bi iskoristiti ovo vrijeme da budu discipliniraniji sa novcem, pa čak i da odluče o nekim mjerama štednje.

Većina lavova spojit će planet Urana i Venerin novac, donijeti će iznenadni porast novca na početku mjeseca, kao i priliku za ogromnu zaradu na poslovima koji su u opasnosti, odnosno kroz ulaganja. Već početkom mjeseca, pod utjecajem punog mjeseca iz vašeg astrološkog područja sporazuma i dogovora, pristajete na suradnju koju vam nudi Škorpion ili Vaga.

Od 6. do 19. septembra vaša polja Plutona, Marsa i Venere pružit će izvrsne aspekte i trebate iskoristiti ove savršene aspekte kako biste učvrstili neke poslovne temelje, uspostavili odličnu suradnju s ljudima koji imaju autoritet, ali i zaraditi koliko god želite.

Izvor: Zanimljivosti Balkan

Preporučujemo
Loading..