Zanimljivosti

Stiže najopasniji period za parove! EVO kolike su šanse da vas partner prevari za Novu godinu i sa kim

Kako se polako bliži i kraj godine, polako se sklapaju i poslednji segmenti godišnjih horoskopa kojeg pojedine osobe jedva čekaju da pročitaju. Jednostavno svako voli da pročitta kako će imati segment ljubavi u novoj godini, koje su mu šanse da upozna nekoga novoga, a svakako da je bitan i segment zdravlja i posla koji je uvek jako bitan za svaku osobu.

Mi danas govorimo o najluđoj noći u godini kada svi jednostavno polude, popije se jako puno alkohola, a onda je sve moguće. Zato su mnogi parovi imali jako puno problema sa svojim partnerom u najluđoj noći u godini. Kako pokazuje jedna najnovija studija, preljube su itekako moguće da se dese i to baš na dočeku nove godine. Tako je na hiljade partnera priznalo da imaju ljubavnika, da su zaljubljene u svoga šefa, i da vode “dvojne” živote.

Cela studija je rađena u Britaniji, gde skoro 90% firmi organizuje božićne proslave, kupuju se kolektivni pokloni, a tada se i dešavaju najveće prevare i obljube. Jako veliki procenat uradi punjo majnu štetu, a to je da se poljubi sa svojim šefom ili kolegom sa posla. Verovali ili ne čak 4,48 miliona Britanaca je priznalo da je uradilo takvu stvar u vreme božićnih i novogodišnjih praznika.

Čak 11% britanaca, to je ste njih oko 3 miliona je priznalo da je imalo se ks tokom proslave najluđe noći u godini. U poređenju sa ženama, mučkarci tako imaju 34 odsto više pansi da će napraviti nešto slično. 9% ljudi tokom novogodišnje noći je usamljeno, pa šalje poruke svome bivšem partneru.