Nedavno smo pisali o poznatoj pjevčaici Lepoj Lukić kada ju je posjetila jedna TV ekipa na samom startu krize sa koronavirusom i kada je napravljen kratka reportaža o njenom životu u izolaciji.

Svi znamo da je Lepa Lukić odavno već prebacila magičnu granicu od 65 godina, zbog čega je prinuđena biti zatvoren kod kuće cijeli dan jer je situacija sa virusom naročito opasna za nju. Kazala je kako je bila u kontaktu redovno sa svim svojim prijateljicama, ali ju je najviše pozivom obradovala Snežana Đurišić. Pričale su nekoliko puta, redovno se dopisuju, a Snežana je čak ponudila i svoju pomoć ukoliko Lepoj nešta zatreba.

Nedugo zatim se oglasila i Nada Topčagić koja je izrazila želju da Lepu povede sa sobom na svoju vikendicu na Tari, ali da nije našla adekvatan način za to, obzirom da je i njoj zabranjen izlaz iz kuće. Lepa Lukić je stoga ostala u svoja četiri iza, izolovana od svijeta, mada je imala prije par dana nezgodnu situaciju sa lažnim volonterima, lopovima, zbog čega sada više ne smije nikoga puštati u svoju kuća. Ostala je bez namirnica jer više nema niko da joj dostavi, a i previše je paranoidna da bilo kome sada otvara vrata svog doma i tako se dodatno izlaže opasnosti.

Lepa Lukić sada živi u totalnom strahu od nepoznatih osoba i ne želi apsolutno nikome da otvara vrata. Ali kada je ova kriza već u toku, bez namirnica ona ne može, ioanko krhkog zdravlja dugo preživjeti zbog čega će biti prinuđena kad tad potražiti pomoć, svojih komšija, prijatelja ili bilo koga.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.