Showbizz

STIGLE TUŽNE VIJESTI O ČUVENOJ SALVETI: Mediji upravo objavili – UŽAS (FOTO)

Čitava se 2020. godina svela bukvalno na koronavirus. ČItava planeta se zaustavila zbog ovog virusa. Pjevači nemaju reodvne nastupe, glumci i glumice ne mogu normalno nastaviti snimati serije i filmove i druge projekte. Dosta naših slavnih osoba neko su vrijeme bile pozitivne na koronavirus, ali uspjele su se izvući.

O tome je u intervjuu naročito govorila glumica Ljiljana Jakšić. Naime, ona je javnosti poznatija kao Salveta iz Kursadžija. Priznala je da je koronavirus veoma loše uticao na nju, kao i na njezin privatni i poslovni život. Ljiljana je inače majka postala tek u 52. godini. U jednoj emisiji u kojoj je ranije gostovala, priznala je da je to u to vrijeme postala čak i socijalni slučaj. Emisija u kojoj je govorila je “Premijera – VIkend Specijal”, a ta je emisija je inače jedna od najgledanijih na našem području. Priznala je tom prilikom da je bez posla već 7 mjeseci i da je najveći krivac ovaj virus .

Usput je spomenula da joj sve izgleda kao zona sumraka i da se iz svega toga ne može probuditi i normalno nastaviti svoj život. Jedne noći došla je u Skadarliju u posjet nekim restoranima i primijetila da svi gledaju sebe i da su svi još uvijek ‘zategnuti’, ali da se nada da će sve uskoro biti gotovo jer je tako izgledalo te noći. Čvrsto vjeruje da će se naši životi uskoro vratiti u normalu i da ćemo svi nastaviti tamo gdje smo stali prije ovog smrtonosnog virusa.

Priznala je i to da nije nikako upućivala javne apele, jer su uspjeli prikupiti 90.000 koje su mogli upotrebljavati samo prva tri mjeseca. Nakon ta tri mjeseca postali su socijalni slučajevi. Naglasila je da će uskoro igrati “Predstavu u kući” slavnog Đure Jakšića. Njezina kći Daria sada ide u osnovnu školu, a ponosna majka kazala je da je to bio veliki dan za njih dvije. Kazala je da je taj dan bio prilično poseban za njene roditelje, pa tako i za nju.