Novo

Stigle tužne vesti o najvećoj Balkanskoj muzičkoj zvezdi: Mediji UPRAVO objavili, NA ŽALOST, NJEGA…

Borislav Đorđević je poznatiji kao Bora Čorba a slobodno se može reći da njega život nije nikad mazio. Rođen je i odrastao u jako siromašnoj proodici, ali je i u srednjoj školi shvatio da je muzika njegov jedini cilj u životu. U Srednoj školi se na svirci, sasvim slučajno upoznao sa Momčilom Bajagić Bajagom te su oni osnovali Riblju Čorbu.

Mnogi nisu znali da Bajaga svira gitaru u tom bendu, ali dva velika ega i dva jaka autora jednostavno nisu mogli da izdrže da rade zajedno u istom timu i bendu i onda se bajaga lagano samo odvojio od njih i napravio je svoju Instruktore. Riblja Čorba je tako do dana današnejg izdala preko 12 albuma, a neke od njihovih pesama su danas postale antologijske.

Međutim, u njegovom privatnom životu nikada nije imao sreće, ženio se tri puta a nedavno se ponovno oženio za devojku koaj ej od njega mlađa 28 godina. Kako je ejdnom prilikom izjavio za medije, jednostavno godine su ga počele da stižu i mora sada da gleda na svoju budućnost, i da ga neko može paziti kada padne na postelju. On je također, rekao danema laganj i da su godine već tu, gitarista je prošle godine preminuo od korona virusa, a ni Bora nije najbolje sa zdravljem.

Mali broj ljudi zna da ima jako veliki problem sa prostatom, te da možda ima i najgoru boelst ali to još uvek nije službeno objavio. Pre dva dana je u sred noći hitno primljen u beogradski Urgentni centar, gde je morao da bude primljen zbog problema sa mokraćnom bešikom. Sve u svemu, Bora je ipak pušten na kućno lečenje..