Popularni pjevač Ricky Martin, koji je nedavno proslavio 47. rođendan, i njegov partner, umjetnik Jwan Joseph, 35 godina, postali su roditelji i četvrtog dijeteta, samo mjesec dana nakon što su sa svijetom podijelili vijest o njegovom iščekivanju.

Objavljujući ovu divnu vijest na svom Instagram računu, Martin je svijetu rekao da je presretan što će ponovno postati otac. “Rodio se naš sin Ren Martin Joseph” – napisao je kratko pjevač uz fotografiju svog partnera i djeteta.

Podsjetimo da je tim riječima Ricky Martin opisao svoju porodicu na večeri u Washingtonu, DC, i najavio da su postali bogatiji za još jednog člana.

“Volim te svim srcem, inspirišeš me svaki dan, ti si moja snaga. Motivirajte me da ovo nastavim. Divni ste” – rekao je on dok je stajao sa suprugom i blizancima Mateom i Valentinom (11) dok su primali LGTBQ nagradu za prava.

Potom je poželio dobrodošlicu svojoj osmomjesečnoj kćeri Lucy koja nije bila s njima nazvavši je “svjetlošću njegovog života”.

“Usput, moram objaviti koliko smo trudni. Čekamo dijete. Volim velike porodice!” dodao je tada pjevač.

Prije male Lucije, Martin je već bio roditelj blizanaca koji imaju 11 godina, koje je primio uz pomoć surogat majke, a svoju ljubavnu vezu okrunio je prošle godine sa suprugom Jwanom. Par je također dobio djevojčicu uz pomoć surogat majke.

Da li ste pobornik usvajanja djece između istospolnih partnera? Ako je tako, zašto je to tako, ako ne, dajte nam razlog zašto ste protiv takvih stvari?

Izvor. Novadanas

Preporučujemo
Loading..