Neki ljudi su danas spremni učiniti sve što je danas na vrhuncu popularnosti na društvenim mrežama, uglavnom neke lude stvari koje padaju na njihov um, ne razmišljajući o tome kakve će biti posljedice nakon toga.

Ponekad može biti i štetno po zdravlje, a poznati youtuber Ryan Hamilton učinio je nešto vrlo ludo. On i njegova djevojka napravili su različite snimke u kojima su sebi činili lude stvari, to je stvarno neočekivano što su učinili, a zanimalo ga je kako djeluje na ženu vijagra i odlučio je ubaciti to u energetsko piće svoje djevojke.

Nije imala pojma što se događa, samo je pila piće, ali se ispostavilo da to nije pametna ideja, jer nikad ne znamo kako neko na to može da reagira. Ispostavilo se da to nije bio ni malo pametan potez, jer se takve supstance ne trebaju miješati sa gaziranim ili energetskim pićima.

On je izabrao neugodnu situaciju kada je to učinio kad su otišli do njegovih roditelja, i dok su vozili, suplement je počeo raditi, počela ga je zavoditi dok je još vozio i jedva je držao oči u pravcu ulice. A kad su se vratili kući, nije se mogla obuzdati, pozvala ga je gore u sobu da budu intimni. Otišao je na sprat, ušao u njenu sobu, ali nisu bili intimni. Počela je raditi nešto ludo, to jest, počela je tverkovati pred njim zbog vijagre. To je trajalo satima. Bez pauze.

Nakon više od sat vremena neprekidnog tverkovanja, on ju je zaustavio, uhvatio za ruke i rekao joj šta je uradio. Nakon deset minuta je došla hitna pomoć.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo