Kao i svaka žena ili majka ova djevojka je bila zainteresovana za to šta njen muž radi kod kuće sa djetetom dok ona nije tu . Kada vdite šta je  zabilježila kamera koju je postavila u kući par dana ranije, priznat ćete da je veza između ovog oca i sina zaista posebna i zadivljujuča. Video je tako poseban i osjećajan da je oduševio milione ljudi na svijetu.

Rezultat slika za Home with dada - Time Lapse

Znajući kakve “probleme” i patnje im beba može napraviti, tačnije koliko je teško nahraniti i uspavati malu bebu, a tek promjeniti joj pelene, majka je bila toliko zainteresovana da vidi kako to njen muž radi. Stephanie je postavila skrivenu kameru i otišla na posao kako bi snimila šta to njen muž radi sa bebom dok ona nije kod kuće. Video ima tako divnih trenutaka. od pravljenja nereda sa hrpom igračaka, do najzanimljivijeg i najslađeg čišćenja kojeg ste vidjeli. Definitivno da će vas ovaj video raznježiti.

Ova majka je dokazala da slobodno možete ostaviti svoju djecu nasamo sa muževima. Možda se inače prave da ništa ne znaju kako bi vi se to uradile umjesto njih, ali nakon ovog videa uvjerit ćete se u suprotno.  Ovako izgleda kada tata ostane sa sinom sam kod kuće: