Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su roditelji nekoliko djece, a jedno od njih je krenulo očevim stopama u svijetu fudbala. Iako se očekivalo da će pratiti majčinu karijeru u glumi ili modelingu, Adrijana je pokazala izvanrednu strast prema fudbalu i odlučnost da se istakne u tom sportu. Njen predan rad i impresivni rezultati jasno ukazuju na njenu posvećenost fudbalu.

Adrijanina strast prema fudbalu možda potiče i iz porodične okoline, s obzirom na to da su njen otac i brat strastveni ljubitelji ovog sporta, a njen otac posebno podržava Crvenu zvezdu.

Međutim, takođe je moguće da je Adrijana razvila svoj interes za fudbal nezavisno od porodičnih uticaja. S vremenom će se vidjeti hoće li njena strast prema sportu ostati hobi ili će postati njena doživotna karijera. Nepokolebljiva podrška njenih najbližih, uključujući majku, oca, dedu i baku, igraće ključnu ulogu u Adrijaninom uspjehu i samopouzdanju.

Naime Adrijanin talenat i posvećenost fudbalu privukli su veliku pažnju i postala je izvor inspiracije za mnoge oko sebe. Sličnost koju dijeli sa svojom majkom, kako fizički tako i u određenim karakteristikama, dodatno ističe njen poseban šarm.

Njihove prekrasne zeleno-plave oči su zajednička fizička karakteristika koja ih čini izuzetno privlačnim. Iako je fokusirana na svoju karijeru u fudbalu, Adrijana crpi snagu i podršku iz svog porodičnog nasljeđa i veza dok slijedi svoje ciljeve.

Sličnost između majke i kćeri često je intrigantna i primjetna u rijetkim trenucima. Adrianina ljepota i njena sličnost s majkom dodatno se ističu na njenim fotografijama na Instagramu, što često budi divljenje njenih pratilaca.