Zdravlje

STARI NJEMAČKI RECEPT, PREPORODITE KRVNE SUDOVE ZA 10 DANA: Lijek za čišćenje krvnih sudova je čisto ZLATO!

Za čišćenje krvnih žila ljudi najčešće pribjegavaju lijekovima.

Ali, često se zna desiti da lijekovi opterećuju bubrege i jetru. Kako biste skroz očistili krvne žile bez oštećenja drugih organa, isprobajte ovaj potpuno prirodni staromodni recept.

Nepravilna prehrana i dob uzrokuju da se krvne žile istroše, postanu manje elastične, a na unutarnjim zidovima žila nakuplja se sve veći sloj lošeg holesterola, tj. masti. Zato su žile postale vremenom vrlo uske. Kao rezultat toga, postoji slaba opskrba krvi organima i uostalom čitavim organizmom. Začepljenje krvnih žila opasno je za život svih.

Osim toga, mozak također pati i raste krvni tlak. Ti procesi mogu rezultirati srčanim udarom, moždanim udarom i drugim ozbiljnim bolestima. Da bi očistili krvne žile, mnogi pribjegavaju lijekovima, ali oni opterećuju samo rad i funkcionisanje jetre i bubrega.

Ovaj stari njemački recept precizno čisti loš holesterol iz vaših krvnih žila, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

– 4 cijela limuna,

– kriška korijena đumbira,

– dvije litre vode

– 4-5 češnja češnjaka

– dvije kašike meda

Najprije, limun dobro operite i prelijte vrućom, kipućom vodom da uklonite sve nečistoće. Zatim ga izvadite iz vode i narežite na tanke kolutove. Ogulite češnjak i đumbir, nasjeckajte u blenderu ili izmeljite na mlincu za meso ako nemate blender.

U šerpu stavite limun s volumenom od tri ili više litara. U posebnoj posudi prokuhajte dvije litre vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite češnjak, med i đumbir. Sve dobro promiješajte, a zatim dodajte u šerpu skupa s limunom.

Ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.