Jelena Karleuša nastupila je sinoć u jednom klubu, a tom prilikom je pokazala nikad provokativnije izdanje. Kao što smo i ranije pisali prije nekoliko dana penzionisana sponzoruša se trenutno nalazi u beču gdje je imala veoma posjećeni nastup, i kada se pojavila u helankama od čak 2.000 eura.

Tu fotku je ona naravno odmah izbacila na Instagram (jer zamislite da nije, katastrofa), a slika je pokupila u međuvremenu više hiljada lajkova. Sada je ona opet po svom starom dobrom običaju otišla i još malo dalje, kada je obukla jednu neviđenu modnu kreaciju od koje zastaje dah.

Naime, poznata hobi starleta je obukla jedan izazovni providni kombinezon, stavila kič trakice preko grudi, a ispod je nosila sado mazo kaiševe i lance. Prizor od kojeg definitivno zastaje dah baš svakom muškarcu. Njeni fanovi, međutim, navikli su da je redovno viđaju u raznim izdanjima, i vidjeli su baš sve i svašta od nje, ali sada je Jelena Karleuša ipak mora se reći prešla granicu i pokazala da uvijek može da iznenadi javnost.

Inače, poznata rijaliti takmičarka Tamara Đurić je prije nekoliko dana žestoko nagazila samoprozvanu divu, kada je izjavila:

“Po karakteru je ona jedna obična mala seljančura, zato što uopšte ne poštuje kolege, ništa ama baš ništa joj nije sveto, ne poštuje narod, pravi je odron od žene. Seljački je transparentno demonstriranje sile”, pa onda poslije:

“Milicijo, joj, Milice ono i ovo”, rekla je Tamara u emisiji “Ami Dži šou” i dodala: “Ja sam je gotivila dok nije postavila Cecinu sliku i uporedila je sa likom iz filma, to je dno dna od poteza, i dizanje sopstvenog ega, a tada je bio najveći hrišćanski praznik.”

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo
Loading..