I jutros je jedna informacija jednostavno pokosila srpsku javnost. Naime, kako kaže poznati srpski portal, Lepa Brena polako ostaje bez dlake na glavi, pa u posljednje vrijeme nije uklonila perike sa glave, jer za to ima valjani razlog, a ima u svakom obliku i dužini.

Folk superzvijezdu ne možete vidjeti nigdje s njezinom prirodnom kosom, koja je, po svemu sudeći, vješto skrivala da se ne vidi da je u lošem stanju, te da je totalno loša i kako joj se njeni sijedi zalisci provlače sve dublje i dublje.

brena

Ono što sigurno niste znali, poznata Lepa Brena prvi put se pojavila s perikom u oktobru prošle godine u Stark Areni, na velikoj nagradi, što je bilo više nego očito. Njezina prava kosa bila je srednje dužine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promijenila na koncertu, bila kraća verzija, i bila je više nego vidljiva, mnogo svijetlija, pa je svima bilo jasno da to nije njezina prirodna kosa.

Lepa Brena stvarno ima velikih problema s prirodnom kosom, koja je s godinama sve tanja i sve više pada svaki dan, bilo da se radi o genetici ili nečem gorem, ostaje vidjeti ko zna, možda je pitanje bolest.

Očigledno dugogodišnje drmanje, kucanje i liječenje kose na različitim snimcima uzeli su danak, a ako kažemo da je na sceni preko 30 godina, onda je jasno da se njezina kosa može reći i maskirana brutalnim tretmanom, shvatila je kad je počela s novim telefonom. Bila je uplašena kad je vidjela da je prednja strana ćelava.

1brena-upj

Izvor: Dobar Dan
Preporučujemo
Loading..