Iako je užasno popularni rijaliti “Zadruga 2” završena prije nekoliko mjeseci, a treća sezona već započela drama oko sada već bivših učesnika druge sezone još uvijek ne prestaje.

Tako se iz dana u dan otkriva prljav veš i detalji mnogi rijaliti zvijezda, a danas je na red došla najpoznatija high class starleta (ili ako želite grublje rečeno prostitutka) Stanija Dobrojević, koja je mnogim srpskim djevojkama danas ogroman uzor.

Otkriveno je da je Stanija, navodno, oralno zadovoljavala vlasnika popularnog magazina “Plejboj” Hjua Hefnera na samrti, a ovu optužbu iznio je maneken Toma Panić, koji je i sam jedno vrijeme boravio u Sjedinjenim Američkim Državama, a naravno i mnogi ostali su ga podržali u toj izjavi.

“Stanija optužuje sve devojke oko sebe da su obične kurve jer ih ona zapravo poredi sa samom sobom! Ona je popušila Hjuu Hefneru na samrti, to svim znamo. I to samo da bi završila na naslovnici “Plejboja”, pa omdah misli da su sve cure takve” – rekao je Panić, a Aleksandra Subotić je dolila ulje na vatru rekavši kako svi znaju da se ona tamo sek*ala za novac.

Sama Stanija je bijesno odgovorila na ove objave i navela kako su oni svi samo ljubomorni jer je ona uspjela u svom životu:

“Ma dajte, vi ste svi običan šljam koji to govorite i pišete. Ljubomorni ste jer sam ja uspjela u svom životu. Prva sam Srpkinja koja je završila na ‘Plejboju’ i koja je živjela u Hefnerovoj vili. Kada sam 2012. godine ušla u tu vilu moji snovi su postali stvarnost, bila sam dio Holivuda, žurke su bile glamurozne, a mi djevojke smo tretirane kao kraljice. Sve smo obožavale Hjua, slatki dedica i veliki džentlmen. Sve Srpkinje trebaju da se ponose što su iste nacionalnosti kao ja. Sve bi one rado da su bile na mom mjestu.” napisala je Stanija.

Što se Tome Panića tiče, njemu je Stanija napisala:

“Vjerovatno si i ti dudlao Amerikancima, ali se nisi proslavio kao ja, ko ti je kriv. Dudlaj više pa možda i završiš u nekom magazinu”

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo