Stanija Dobrojević je jedna od najpopularnijih starleta u Srbiji. Naime, poroslavila se učešćem u mnogobrojnim rijaliti programima a čak je radila i u Americi a mnogi sumnjaju da se bavila i najstarijiom zanatom.

Inače, treba napomenuti da je Stanija i sama već neko vrijeme bila u Americi.
Playboy je američki časopis za muškarce i zabavni magazin.

Osnovan je u Chicagu 1953. godine, od strane Hugh Hefnera i njegovih suradnika, a financiran je dijelom od kredita od 1000 dolara od Hefnerove majke. Poznat po svojim središnjim dijelovima golih i polugoljih modela, Playboy je odigrao važnu ulogu u seksualnoj revoluciji i ostaje jedan od najpoznatijih svjetskih brandova, nakon što je prerastao u Playboy Enterprises, Inc. ( PEI), s prisutnošću u gotovo svakom mediju. Uz vodeći magazin u Sjedinjenim Američkim Državama, širom svijeta se objavljuju posebne inačice Playboy.

Do proljeća 1953. Hugh Hefner – diplomirao je psihologiju na Sveučilištu Illinois 1949. godine koji je radio u Chicagu za časopis Esquire koji je pisao promotivnu kopiju; Izdavačka razvojna korporacija u prodaji i marketingu; i časopis za dječje aktivnosti kao voditelj promocije cirkulacije – isplanirao je elemente vlastitog časopisa koji će nazvati Stag Party. On je osnovao HMH Publishing Corporation i zaposlio svog prijatelja Eldona Sellersa kako bi pronašao investitore. Hefner je na kraju podigao nešto više od 8.000 dolara, uključujući i brata i majku. [ Međutim, izdavač nepovezanog muškog avanturističkog magazina, Stag, kontaktirao je Hefnera i obavijestio ga da će podnijeti tužbu kako bi zaštitio svoj zaštitni znak ako će pokrenuti svoj časopis s tim imenom. Hefner, njegova supruga Millie i Sellers sastali su se kako bi pronašli novo ime, s obzirom na “Top Hat”, “Gentleman”, “Sir”, “Satyr”, “Pan” i “Bachelor” prije nego što je Sellers predložio “Playboy”

Preporučujemo
Loading..