Novo

Stan od 11 m² za 300 evra mesečno ZAPALIO MREŽE! Kad vidite gde stoji WC šolja tek sledi ŠOK: Javila se i devojka koja je u njemu živela! EVO ŠTA JE REKLA…

U nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj priči, a radi se o jednom skućenom stanu, o kojem se na društvenim mrežama povela prava polemika. Naime radi se o jednom skućenom stanu koji se nalazi u Zagrebu, i koji se iznajmljuje za 280 eura, a u tu cijenu nisu uključeni računi, pa se tako na Reditu pokrenula prava rasprava na ovu temu. Inače, do sada smo se više puta uvjerili da se na internetu iznajmljuje sve i svašta, a i sada smo se u to opet uvjerili.

Dakle, radi se o garsonjeri koja ima svega 11 kvadrata, i koja se nalazi na periferiji grada, a u cijenu iznajmljivanja nije uključena ni struja, voda, grijanje, a sve to plaćalo bi se dodatno nekih 34.000 dinara. Sa druge strane stan ima i svoje prednosti, veoma je praktičan, a kuhinja, kupatilo i dnevna soba praktično su jedna prostorija, ali na kraju krajeva šta i očekivati od samo 11 kvadrata. Ono što je još zanimljivo jeste to da se stan iznajmljuje isključivo samo jednoj osobi, jer za dvije nema mjesta, i to na period od samo 12 mjeseci.

U oglasu inače piše sljedeće: “Stan ima površinu 11 metara kvadratnih (jedna sobica) i nalazi se u suterenu zgrade. Opremljen je kaučem sa dušekom za spavanje, veš mašinom, pločom za kuvanje, rernom, mini frižiderom, ormarima. Grejanje je na struju, pa trošak grejanja zavisi od toga koliko stanar greje i troši (postoji električno brojilo i plaća se stvarna potrošnja). Režije se plaćaju posebno i nisu uključene u cenu izdavanja. Obavezna kapara u visini jedne mesečne stanarine”. Ostatak teksta pročitajte ovde.