Novo

ŠTA SE DEŠAVA SA SRBA? HOROR U PANČEVU! Ocu pao mrak na oči, ZAGORIO K’O ŠPORET. Silovao svoje dve ćerke, 15 i 16 godina…(UŽAS)

Srbiju zadnjih dana nikako ne prestaju potresati slučajevi koji se vežu za crnu hroniku, konkretnije za pedofiliju i silovanje.

Sigurno već i korijen pod zemljom zna šta se dešavalo sa Mikom Aleksićem i njegovim slučajem koji je šokirao region, a na kraju se ispostavilo da je ovaj ugledni učitelj glume godinama zlostavljao svoje učenice. Prva o tome progovorila je glumica Milena Radulović, koja je čak 11 godina šutila o svemu tome, da bi na kraju priznala kako ju je Aleksić silovao kad je imala samo 17 godina.

Nakon toga se javilo još više djevojaka koje su priznale istu stvar, tako da sad imamo čitav kofer optužnica na račun ovog slavnog i uglednog učitelja. Za sada je on u pritvoru koji traje mjesec dana dok se ne skupe ostali dokazi, ali vrlo je izgledno da ga čeka nekoliko godina zatvora koje će jako teško i bolno preživjeti. Inače, u Srbiji se ne smiruje situacija po tom pitanju, a danas ćemo govoriti o Pančevu gdje se po ko zna koji put dogodio gnjusan čin silovanja.

Sigurni smo da se svi jako dobro sjećate situacije iz prošle godine, mjesto radnje također Pančevo kada je otac silovao svoju vlastitu kćerku, dovodio starce kući da je i oni “isprobaju” i onda sve poslije objavljivao na net, pod izjavom da je to sve bila ideja njegove kćerke koja sanja da postane porno glumica.

U današnjem tekstu ćemo opet u Pančevo gdje se ponovo dogodio grozan zločin. Ovaj put je policija privela izvjesnog C.P. (41) koji se tereti da je silovao svoje dvije maloljetne kćerke (15 i 16 godina). Sve bi ovo ostalo zataškano da djed djevojčica nije riješio progovoriti o svemu.

Ono što je definitivno najstrašnije u ovom slučaju jeste da je otac na kraju priznao ovaj zločin, a čak je i majka djevojčica znala za sve to, mada nije smjela da kaže jer ju je on okrivio obzirom da mu nije sedmicama dopuštala da ima seks sa njom, pa je on “imao svoje potrebe”. Čitav slučaj preuzela je sada socijalna služba Pančeva, a djevojčice su upućene na preglede u bolnicu.