Novo

Šta je ovo, mali?! Ušla kod sina u sobu da uzme ČEŠALJ, pa se šokirala onim što je tamo zatekla! (FOTO)

Društvene mreže svakog dana nam nude raznovrsan sadržaj, pa tako možemo da naiđemo na mnogo toga edukativnog, poučnog, smiješnog i duhovitog. Ljudi iz raznih dijelova svijeta žele sa svima da podijele svoje iskustvo, a na to se odlučila i jedna majka, koja je odlučila da podijeli jednu priču koja se odnosi na njenog sina koji ima 17 godina, a evo o čemu se radi.

Njeno ime je Gifina, i ona je jedna od onih majki koja i nije previše radoznala, pa svome sinu koji ima 17.godina dopušta da ima svoju privatnost, što je sasvim i normalno, posebno kada je riječ o tinejdžerima. Jednog dana njoj je zatrebao češalj, kojeg je njen sin Ben posudio prije nekoliko dana, pa je ona otišla u njegovu sobu. S obzirom na to da on nije bio kod kuće ona je odlučila da malo “pronjuška” po njegovom ormaru, a ono što je pronašla ju je potpuno šokiralo.

 

Majka je svom sinu poslala fotografiju pocepane kesice sa sumnjivom supstancom unutra, s porukom “šta je to?”. Tinejdžer joj je odgovorio kako mu izgleda kao vrećica čaja. No, majka je bila uporna pokušavajući da izvuče priznanje da se radi o vrećici s marihuanom, pa je ona napisala sljedeće: Ne, to je jako mala kesica koja se nalazila u tvom ormaru, Ben. Definitivno nije čaj”, napisala je ona, ali je dječak ostao pri svom da je to ipak čaj. Ostatak teksta pročitajte ovde.