Novo

Srpskoj voditeljici pukla haljina cijelom dužinom, a onda nastala prava drama!

Sasvim smo sigurni da ste barem jednom u svom životu mogli vidjeti ili pročitati kako se dogodila neka nesreća tokom snimanja emisija. Lako je to naravno kad je emisija unaprijed snimljena, tako da to sve mogu skratiti i izbaciti dijelove koji su pošli po zlu.

Međutim, mnogo je veći problem kada emisija ide uživo pa se tada apsolutno ništa ne može zauvijek ukloniti. Upravo takve emisije uživo uvijek ostaju snimljene na Internetu, a kad se takvi videozapisi prvi put otkriju, tada vrlo brzo postaju pravi hit i svi se tome smiju.

Podsjećanja radi, u Americi je bio jedan voditelj, koji vodi emisiju koja je itekako popularna i koju gledaju milioni ljudi, i on je mrtvo ladno pustio vjetar usred emisije. Ignorirao je naravno taj događaj, pa je nastavio raditi svoj posao kao da se ništa nije dogodilo.

Isto tako, u Švedskoj je voditelj usred emisije počeo razgovarati s čovjekom koji je bio u publici, a inače je taj gospodin imao govornu manu. Voditelj nije jednostavno mogao kontrolirati svoj smijeh, pa se sljedećih nekoliko minuta nekontrolirano smijao. Mada je sugovornik, odnosno čovjek iz publike, pokušao nekako nastaviti razgovor s ovim voditeljom, voditelj se nastavio smijati. Kasnije je zbog tog djela bio otpušten.

Ali, nemoguće je da se tako nešto ne dogodi i na Balkanu. Dakle, u Srbiji su se tokom snimanja voditeljima događale razne neugodne situacije. Danas ćemo vam ispričati samo jednu takvu priču.
Naime, čuvena voditeljica Maja Nikolić, koja je zaposlena na RTS-u, vodila je emisiju koju inače radi već više godina. Budući da je emisija bila uživo, nije bilo šanse da bi mogla izbjeći sljedeću situaciju. Usred emisije, haljina joj je popucala po leđima na mjestu gdje se inače kopča. Maja je morala paziti na pokrete kako se ne bi previše kretala i kako haljina ne bi pala.