Saša Popović poznat je kao lik koji je veoma strog i zbog toga je uspio u svom životu. Ispod sebe on ima milionsko carstvo koje svi znamo kao “Grand produkcija” i tu ne mođe baš svako da pjevati i nastupati. On do sada nije nikada napravio nijednu grešku kod odabira pjevača koje će reklamirati svojom etiketom, pa je i zbog toga veoma uspješan i njegovo se carstvo i bogatstvo procjenjuje na više miliona.

Slikovni rezultat za saÅ¡a popovićSuvlasnik monumentalne Grand produkcije kupio je sebi prije gotovo mjesec dana i skupo plovilo za krstarenje Jadranom ove godine. Jahta će se usidriti u Opatiji, gdje posjeduje stan, i voli tamo provesti gotovo cijeli ljetni odmor. Izvor kaže da je direktor Granda proteklih mjeseci tražio odgovarajuće plovilo, a to se naravno dopalo i njegovoj jednako bogatoj supruzi Suzani Jovanović, koja je na kraju odabrala veličinu i boju.

“Ova složena jahta stara je oko tri godine i duga je gotovo 20 metara, ima svu potrebnu opremu. Dobio je vrlo luksuznu jahtu i nije čudno što je izdvojio milion eura. Saša nije ni htio tražiti cijenu, nazvao je i rekao da upravo tu jahtu želi dobiti.” rekao je izvor blizu Granda.

“Nakon što sam mu rekao koliko je cijena jahte koju traži, rekao je, nema problema, kupujem. Koliko znam, sljedeći dan bi trebao stići u Opatijski zaljev, ondje će biti stalno usidren, a Sale će ga moći koristiti krajem mjeseca jer mu je potrebno više tehničkih provjera ispravnosti i nakon toga će dobiti potrebni certifikat.” – kaže izvor.

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo