Ako odlučite svoj život posvetiti svijetu show biznisa i s vremenom postanete dio javnog života, onda ćete cijenu morati kad tad platiti i odreći se tog osnovnog ljudskog prava – prava na privatnost, jer slavne osobe uvijek shvaćaju da postoje trenuci kada mogu učiniti nešto za sebe i njihovu porodicu koja stoji iza njih, i da mediji nekako saznaju sve, koliko god se trudili to sakriti.

Jedna od najatraktivnijih voditeljica na našim prostorima Jelena Dimitrijević, koja je već dugo poznata kao jedno od najomiljenijih lica na Happy TV, na isti je način naučila teški put, sve dok ljubav nije postala prioritet u njenom životu. Naime, Jelena se prije dvije godine odlučila preseliti u Dubai zbog uspješnog biznismena koji ju je potpuno osvojio, a nakon što su neko vrijeme živjeli zajedno, na kraju se udala za njega.

Poslije je neko vrijeme skrivala da je u drugom stanju, ali to se kasnije otkrilo. Međutim, bilo je veliko iznenađenje kad se Jelena nakon svega vratila u Srbiju i vratila se svom starom poslu i postala menadžerica.

Ostala je vrlo aktivna na svojim društvenim mrežama otkrivši da se osjeća kao prava zvijezda u svojoj koži i poručila je svim svojim sljedbenicima da trebaju slijediti njezin savjet i pružiti najbolje od sebe, ali i života koji im je ponuđen. Slažete li se s njom?

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..