Ceca Ražnatović imala je puno problema tokom posljednjih dana kada je riječ o njenom poslu i karijeri, zauzela je stražnje sjedalo i krenula na neke druge načine.

 

Glavni problem koji se zadnjih dana javio je onaj problem zabrane emitiranja njenih pjesama preko etera i zabrane puštanja njenih videa na televiziji u nekim zemljama, ovaj put posebno u Albaniji, ljudi su se upravo odlučili za ovo.

Ali, čini se da se i stvari mijenjaju na ovom polju, posebno u njenu korist, prema najnovijim informacijama koje bi mogle raduje se svim njenim obožavateljima u Albaniji. Jer, prema posljednjim informacijama, biznismen iz Tirane tvrdi da to uopće nije istina i da je Ceca više nego dobrodošla u Albaniju te da se njezine pjesme redovito sviraju u klubovima širom Albanije, posebno u onima u koje Srbi ulaze ili odlaze.

Osim toga, ovaj je poslovni čovjek rekao da mu nije jasno i da ne zna kome je on odgovoran za širenje netrpeljivosti i mržnje između srpskog i albanskog naroda, da to apsolutno nije cilj nikome i da se treba širiti jedinstvo i ne mržnja između tih naroda, te da je on godinama to radio. Ovaj poslovni čovjek smatra da je zabraniti Cecine pjesme u Albaniji čista glupost, da je to opća zavrzlama, jer ona nikada nije bila zločinac, i besmisleno je sada da odnosi Albanije i Srbije popravljaju napetosti.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..