Showbizz

Srpska majka se SVUKLA do kraja: Ceca nikako nije mogla obuzdati obline, pa ISPALO što i ne treba: Prizor koji se ne ZABORAVLJA(FOTO)

Pjevačica čije je ime najpopularnije možda na čitavom Balkanu zasigurno je Svetlana Ceca Ražnatović. Ona iza sebe ima brojne pjesme, a sada je za njom krenula i njezina kći Anastasija Ražnatović. Mnogi su Anastasiju i njezine pjesme voljeli od starta.

Ceca ima dosta pjesama i zbog toga je svi zovu najvećom domaćom pjevačicom i pravom srpskom majkom. Naravno, dosta ljudi u Srbiji misli da ona uopšte ne zaslužuje takav nadimak, ali šta je tu je. Ceci se on svakako sviđa taj nadimak i rado ga izgovara u nekim intervjuima.

Kako se dogodila čitava situacija s koronavirusom, Ceca je s porodicom otišla u mali dio grada gdje inače imaju kuću i tako su se izolirali od svega. Njezin sin Veljko Ražnatović je početkom ljeta dobio sina po imenu Željko.

Posljednjih par mjeseci Ceca zaista uživa u ulozi bake.

Tako je postala baka u momentu kad ima 46 godina, što nije baš toliko staro. Za sada troši puno novca na svog jedinog unuka i nimalo joj nije žao zbog toga. Nedavno je gostovala u jednoj od emisija koju je emitirala televizija Pink. Tamo je napala sve dežurne kritičare koji tvrde da se žene starije od 40 godina nazivaju ‘milfama’.

Ceca tvrdi da su to zapravo žene koje su u svojim godinama ekstra građene i kao osoba i kao sve ostalo i da su ovo ubjedljivo najbolje godine u njihovom životu. Ceca na svom Instagramu stalno dijeli slike sa svojim brojnim pratiteljima i obožavateljima, pokazujući kako uživa i kako izgleda u 46. godini svog života. Čekala je da se kći, ujedno i njena najbolja prijateljica, vrati s putovanja kako bi mogli zajedno putovati i odmoriti se negdje na moru.