Showbizz

Srpska majka NA APARATIMA! Cecina mezimica isprošena na jahti, komentari PLJUŠTE: Ide nova SVADBA VEKA!

U zadnjih nekoliko mjeseci Svetlana Ceca Ražnatović postigla je rezultate na skoro svim poljima. Postala je jedna od najmlađih baka u Srbiji, i to sa svega 46 godina, a sin Veljko dao joj je njeno prvo unuče Željka od kojeg se skoro nikad ne odvaja. Govori da bi još jednom komotno mogla biti majka, ali prvo ima još jednu misiju, a to je udati dobro Anastasiju.

Poput svoje majke i Anastasija je krenula u pjevačku karijeru. Ide joj vrlo dobro, mada su mnogi predviđali potpuni kolaps, jer se odrekla narodne muzike i pridržavala se onoga što voli, a to je pop-rnb zvuk, koji je primjereniji njenoj dobi. Njezine pjesme na platformi You Tube prikupile su već milione pregleda, a može se reći da je ona danas etablirana pjevačica. Kada je njen privatni život u pitanju, ona je u vezi s novosadskim poduzetnikom više od godinu dana.

Najprije su živjeli u unajmljenom stanu u Beogradu, a onda su, kako je krenula cijela situacija s koronaavirusom, preselili u Novi Sad. Tu su već duže vrijeme, a njih su dvoje napokon odlučili napuniti baterije, i već su punih 7 dana na obali Jadrana, gdje provode vrlo lijepe trenutke. Iznajmljuju jahte i krstare mirno obalom te uživaju u privatnim trenucima. Anastasija svakodnevno na Instagramu objavljuje nove fotografije.

U zadnjih nekoliko dana objavila je slike od kojih se muški dio publike jako oznojio. Komentari su bukvalno pljuštali sa svih strana, a jedan obožavatelj joj je čak ponudio brak i otvoreno je tražio da se ona uda za njega. Ko zna, možda će Anastasija ove godine zakoračiti na ludi kamen.