Donosimo vam nekoliko vrlo zanimljivih podataka, koji se ne odnose na bilo kakav rijaliti ili seriju, što je do sada rijetko bio slučaj.

Mnogi od nas dosad su živjeli u uvjerenju da su muškarci ovisni o p*rno sadržajima, što je na neki način bila normalna stvar, te da su uglavnom konzumenti istog, ali tu su žene koje uopće ne zaostaju daleko iza njih. Ko bi rekao da žene prakticiraju isti raskošan sadržaj.
Čak 34% Srpkinja redovno gleda p*rno filmove, a dok ih samo moldavske žene rade 38% u Europi, ostale su u svijetu, uz svaku čast za djevojke i žene. Istina, srpske dame najčešće traže filmove sa starijim ženama, što je ono što ih najviše privlači, a također gledaju i kategorije kreveta, „3 u 1“ i „veliki penis“.

Prema ovom portalu, koji je mjesto najgledanije za odrasle, P*rnhabu, žene u Srbiji najčešće gledaju filmove sa starijim damama ili jednostavno sadržaj “milf”, što ih čini jedinstvenima u svijetu s Makedoncima, gdje se čini da ih obožavaju. Odmah nakon toga, srpske dame traže kategorije crnih i velikih udova, što je najveći globalni trend među ženama. Ako do sada niste znali ove podatke, mogli bi biti korisni.

Komentar P*rnhaba kaže da su Srpkinje daleko iznad svjetskog prosjeka kada su u pitanju p*rnići, one to jednostavno obožavaju. One su žene koje su fascinirane gledanjem takvih filmova, pa nam istraživanje još uvijek pokazuje da je ta činjenica potvrđena kao istinita.

Izvor: Žena Portal

Preporučujemo