Stories

Srpkinja spavala sa 5 muškaraca odjednom: “Svi smo imali zaštitu i samo je bilo analno – Ja vjerujem da se to ne računa kao varanje muža”

Koliko puta do sada smo već pisali o situacijama gdje jedan od bračnih partnera prevari onog drugog? Toga ima bukvalno na svakom ćošku.

Čak i od osobe za koju nikada to ne biste rekli da je u stanju uraditi, možete to da očekujete. I to nije ništa novo. Afere i preljube su se događale i prije 500 godina, događaju se i danas i događat će se i u budućnosti. Samo što se danas prevara lakše razotkrije.

Danas ćemo govoriti o izvjesnoj Mariji (33) iz Novog Sada koja je objavila nedavno jedan vrlo zanimljiv status na društvenim mrežema. Nešto kao kratka ispovijest, moglo bi se reći.

“Ja sam već 12 godina u sretnom braku sa svojim mužem Aleksandrom, ali u zadnje vrijeme mi je ta bračna monotonija malko dosadila, pa sam se odlučila na jednu malu avanturu. Izašla sam sa prijateljicama na piće i tamo smo upoznale grupicu muškaraca. Njih petorica su bili tu i platili su nam piće, klasična šema. Priča, ovo ono, i na kraju smo završili sa njima u krevetu. Jedna velika orgija, nas tri i njih petorica. Fantastično nam je bilo, osjećala sam se opet mlada. 

Međutim, svjesna da ne želim da varam svog muža, pa sam zamolila da sva petorica koji će me penetrirati obavezno imaju zaštitu, dakle prezervativ, te da ide samo analno, ništa vaginalno, jer tu ide samo moj muž. Ja sam vjerna supruga, i ne želim da se o meni loše priča.”

Šta imate da kažete na ovo? Da li se stvarno analni seks sa zaštitom ne računa kao preljuba? Da li tu ima ikakve logike?