Ranije smo pisali o slučajevima srećnih balkanskih devojaka čija kašika pada u teglu meda i udaju se za bogate arapske prinčeve tako da više ne moraju da brinu o svom postojanju do kraja života.

Donosimo vam još jednu baš takvu storiju u današnjem tekstu. Ime joj je Anika Božić, koja je u braku 5 godina s arapskim biznismenom Jusufom Al Saraijem, sa kojim inače ima sina, a oni žive na relaciji Kairo – Pariz.

Međutim, proveli su dosta vremena putujući kao što pretpostavljate, a posljednje odredište bio je Istanbul.

Kad su ona i njen muž skupa otvorili vrata svog kolosalnog imanja, imala je šta da vidi. Sve možete vidjeti na fotografijama. Zaista nevjerovatno.

Vila je, uprkos dobrom osiguranju i alarmnom sistemu, zanemarena i u tom je trenutku ukradeno mnogo vrednosti.

“Samo srdačan doček”, ironično je napisala Anika na svojim društvenim mrežama. Iako njen muž Jusuf nema titulu, mnogi ga zovu “arapski princ”, jer je izuzetno imućan i bogat, zbog čega je Anika očekivano dobila nadimak “arapska princeza”. Kako bi se to uopšte zvalo ovdje kod nas Princeza ili ipak – sponzoruša? Šta mislite?

Šta god da je, i ko god da je, i šta god ko mislio i njoj, svi se možemo složiti u jednom – odlično je prošla u životu definitivno. Ko zna gdje bi bila sad, šta bi radila, da je ostala u Srbiji i da nikada nije upoznala svog medvjedića Jusufa? Da li bi možda završila školu, ili možda našla neki intelektualan posao? Ko će to sada znati?

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.