Sigurno ste do sada već nekada čuli za bogate šeike, koji imaju više od 20 žena, i da sa svakom oni imaju barem jedno dijete. To je vrlo normalno u ovim zemljama, dok se u našoj regiji vrlo rijetko može vidjeti. Danas vam donosimo jednu doista zanimljivu priču koja dolazi iz najnaseljenije zemlje svijeta, Indije.

Ovaj čovjek ima čak 13 žena i sve su, što je prosto nepojmljivo, u isto vrijeme trudne. Svakako, začeća nisu ista za svaku od njih, ali je samo tri do četiri sedmice razlike, tako da će stvarno biti sretan kao ponosni roditelj koji indijskim medijima govore da se svi vrlo dobro slažu i da su lijepi kada su zajedno , i da nema nikakvih problema među njima, jer oni su stvarno velika i sretna porodica, a ono što je vrlo zanimljivo je da ovaj mladi Indijanci do sada nije bio otac.

U Indiji su poligamni brakovi sasvim normalna stvar i mnogi ljudi to prakticiraju, bez ikakvih etičkih problema, ali nikada se prije nije čovjek oženio s tim brojem različitih žena, i da su trudne sve u isto vrijeme.

Gotovo cijeli svijet je strašno iznenađen stigmom koja preovladava među njegovim ženama, jer između njih nikada nije postojala niti jedna svađa, pa čak i mala neslaganja, čak ni jedni od drugih nemaju loše mišljenje. Inače, indijski predsjednik je obećao da će biti kum, svih 13 beba koje trebaju doći na svijet krajem godine pa nadalje u roku od 10 do 15 dana.
Šta Vi mislite o ovome dragi naši? Da li smatrate da je ovaj čovjek najveći sretnik ili najveći baksuz na svijetu?
Izvor: Novi.ba
Preporučujemo
Loading..