Dea Đurđević, poznata voditeljka s televizije Pink, nedavno je postala kuma novorođenoj bebi, što je izazvalo pravu senzaciju na društvenim mrežama. Iako je prošla kroz teško razdoblje nakon prometne nesreće, Dea je pokazala svoju nepokolebljivu snagu i nastavila napredovati u životu.Na društvenim mrežama, Dea je često dijelila trenutke iz svog osobnog života, a nedavno je objavila fotografiju u kojoj drži novorođenče, kćerku Mašana Lekića i Kristine Nikolić.

U objavi je izrazila svoju predanost i obećanje da će zaštititi i razveseliti ovu malu djevojčicu, obećavajući joj da će joj omogućiti mnogo stvari koje njezini roditelji možda ne bi dopustili. Također je našalila kako ne može otkriti na koga beba sliči jer bi to moglo nekoga razljutiti.Deina snimka s bebom oduševila je njezine pratitelje i pokazala njezinu toplu i brižnu stranu. Dea Đurđević i njezin partner Mladen Mijatović slove za kompatibilan i sretan par u domaćoj javnosti. Unatoč životnim izazovima, njihova ljubav je opstala i vidljiva je u svim aspektima njihovog zajedničkog života.

Par je nedavno proveo odmor u Španjolskoj, istražujući ljepote Costa Dorade i grada Tarragone te posjetili Barcelonu. Slike s putovanja koje su dijelili na društvenim mrežama oduševile su njihove obožavatelje. Dea se nakon povratka u Beograd prisjetila mora i topline sunca te je izrazila svoju nostalgiju za tim trenucima.Iako su se vratili svojoj svakodnevnoj rutini u Beogradu, Dee se prisjeća mora i izlaska sunca s nostalgičnom porukom na Instagramu. Dea Đurđević ostaje omiljena medijska ličnost, poznata po svojoj hrabrosti i vedrom duhu, te nastavlja inspirirati svoje pratitelje i obožavatelje svojom pozitivnom energijom i životnim stavom.