U zadnjih nekoliko dana crna hronika je konstantno popunjena rubrika. Očito pandemija nije uopšte uticala na to da se narod bar malo smiri i stiša, naprotiv, još uvijek svjedočimo veoma groznim stvari koje se dese i koje nas jednostavno obore s nogu.

Danas vam donosimo priču iz Srbije, koja je cijelokupnu javnost ostavila totalno bez komentara. Preljuba i prevara su među najlošijim stvarima koje se jednoj osobi mogu desiti.

Takve se stvari jako teško opraštaju, a i ako se oprosti, ožiljci ostaju i te se stvari neće nikada zaboraviti. Tekst koji smo vam najavili tiče se čovjeka koji se zove Dragutin Milosavljević (30) koji je živio u vanbračnoj zajednici sa svojom partnerkom, koju je sada uhvatio u vlastitoj kući u aktu nevjerstva, dakle sa zagondžijom u krevetu, bez odjeće i oznojenu (jasna indikacija na to šta je urađeno). Ne bi on to ni primjetio ni saznao da se taj dan neočekivano ranije vratio sa posla.

Svetlana Janković (39) ga je hladnokrvno prevarila sa jednim mnogo mlađim muškarcem. Selo Divoš, kod Sremske Mitrovice, tako je bilo poprište neviđenog zločina. Naime, kada ih je Dragutin zatekao u krevetu, odlučio je da preuzme stvari u svoje ruke. Nju nije ni dotakao, a njega je uhvatio, odveo ga u jednu kolibicu nedaleko od kuće i uzeo sikiru u ruke.

Tamo ga je zavezao za jednu stolicu i onda divljački isjekao na komade, pri čemu ga nije odmah ubio, pa je švaler osjetio svaki “rez”. Kada je se dozvao svijesti i shvatio šta je uradio pozvao je sam policiju i predao se, priznavši šta je uradio. Dok ga je policija odvodila mrko je pogledao svoju partnerku, koja se crvenila u suzama, samo pitanje zbog koga?