S dolaskom ljeta dobivamo i vrlo visoke temperature, što na ovom području može biti prilično nepodnošljivo.

Nisu svi klimatizirani u stanu, pa nam preostaju opcije zvane ventilatori, koji nam mogu barem malo pomoći da se zaštitimo od vrlo visokih temperatura.

Kako se ne biste zaveli u nove investicije bez razloga, danas vam dajemo praktičan primjer kako se rashladiti ventilatorom, ali i kako biste se osjećali kao da ste uključili klima uređaj.

Kao što smo rekli, ljeto je toplo, velike vrućine već odavno kucaju na vrata, a osim ako u svojoj kući ili stanu nemate klima uređaj, danas vam donosimo genijalno rješenje kako običan ventilator može ohladiti prostor u kojem živite.

Evo tri sjajna načina:

1. Stavite široku, plitku posudu ispred ventilatora i napunite je kockicama leda koje danas svi imaju u svom hladnjaku. Dok ventilator puše po ledu, hladniji zrak će se širiti po sobi, što će biti dobro za vas. Proći će neko vrijeme dok se led ne otopi, a zatim samo dodajte novi.

2. Uzmite kockice leda ili flaširanu vodu, što je također jednostavan postupak. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, vežite dva kraja i objesite između dvije stolice, koje imaju blagi naslon, a zatim stavite ispred ventilatora. Stavite spremnik otopljenog leda ispod ručnika i imate sjajnu klimu.

3. Stavite plastične boce koje su prethodno napunjene vodom iz slavine i smrznute ispred ventilatora. Uključite ventilator i uživajte u 35 plus, bez ikakvih problema.

Javite nam u komentarima kako se vi hladite.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..