Šta su ljudi sve spremni danas uraditi samo da bi barem malo bili u centru pažnje? Vjerovali ili ne, apsolutno sve, jer je očito danas najbitnije da se o vama piše na Instagramu i Facebooku, nebitno o kojem kontekstu.

Mi vam tako danas donosimo jednu veoma strašnu, blago bolesnu, priču koja će vas sasvim sigurno potresti kada je pročitate.

Izvjesni F.R. iz Obrenovca, Srbija, jučer oko 19 sati je uletio sa svojim autom među migrante koje inače čuva vojska, pri čemu je snimao sve telefonom, urlao na sav glav. Sve je išlo uživo na Facebooku

“Ne želim da mi migranti napadaju djevojku. Ne želim da oni uopšte hodaju mojim gradom. Ljude je strah njih. Ne želim trpiti ovo više. Kazna će biti jako velika” čuje se kako govori.

U jednom trenutku on je, vidno agresivan, izletio iz svog automobila i stao pred dvojicu vojnika i nastavio urlati kako on želi da njegov grad bude ponovo siguran, i da ne želi da oni bacaju poglede i da gledaju njegovu djevojku, koja od straha ne smije izaći iz svoje kuće u svom vlastitom gradu.

Srećom ovdje niko nije bio povrijeđen, a vrlo brzo je stigla i policija koja je jedva uspjela smirti ovog vidno nervoznog muškarca. Pavle Bihali, inače član Levijatana kazao je da je F.R. njihov dugogodišnji član, ali da oni ne odgovaraju za ovaj njegov postupak. S druge strane, kazao je da su svi članovi njegove grupe veoma temperamenti, te da je on naročito ponosan na ovog momka iz Obrenovca. Šta vi mislite o svemu ovome? Kakvo je vaše mišljenje?

Preporučujemo