Kako se saznaje, građani Srbije i BiH, inače susjedi u zgradi u kojoj žive, odjednom su se sukobili zbog glasne glazbe.

U gradu Elizabeti – Vorstadt u Austriji u večernjim satima došlo je do fizičke svađe između dvojice muškaraca, prema tamošnjoj Salzburškoj policiji. Državljani Srbije i Bosne i Hercegovine koji inače žive u istoj zgradi sukobili su se zbog glasne glazbe. Nakon incidenta, policija je uhitila oba muškarca. Navodi se da je verbalnom sukobu dviju susjeda prethodila tuča, dok je glasna glazba iz stana 35-godišnjeg Srbina bila uzrok sukoba.

To je naljutilo njegovog susjeda Bosanca (49), koji je u trenutku bijesa ušao u stan i udario nogom u vrata. Susjed je tada prijetio da će ga ubiti, a zatim ga je udario crijevom od usisivača.

Srbin, koji je u napadu zadobio tjelesne ozljede, uspio je odgurnuti napadača, koji je nakon toga pao i također se ozlijedio.

Srpski državljanin, po dolasku policijske patrole, ponašao se vrlo agresivno prema policiji, a nedugo zatim je uhićen i prebačen u zatvor na zahtjev tužiteljstva u Salzburgu. Uhićen je i državljanin BiH, za kojeg se ispostavilo da je ilegalno u Austriji, a sada je protjeran iz Austrije. Više informacija o incidentu očekuje se uskoro.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo