Vođenje ljubavi je uvijek bio vrlo strastveni čin, koji zahtijeva puno energije i samim time i dovoljno jak organizam da to sve izdrži. Stoga se ne preporučuje starijim osobama, srčanim bolesnicima ili općenito osobama u lošem zdravstvenom stanju, jer to može biti i kobno.

To se pokazalo istinitim u ovome, mora se priznati, bizarnom slučaju tj. priči koja se pojavila na naslovnicama srpskih medija.

Neimenovani stariji muškarac (65) iz sela Ćićevac u Srbiji nedavno je preminuo dok je u svom vlastitom autu vodio strasno ljubav sa svojom ljubavnicom (47). Ovaj krajnje bizaran slučaj desio se u selu Pojate, a to vam dođe negdje između Beograda i Niša.

Kako prenosi “Politika” obdukcija tijela je urađena nedugo nakon ovog tragičnog događaja. Ona je utvrdila da je uzrok bila tzv zadesna smrt. Jednostavno rečeno, heroja je izdalo srce na vrhuncu akcije.

Iza njega su tako ostali, kako smo mogli saznati, neuplakana i neutješna supruga sa dvoje djece. Supruga koja je neuplakana iz dva razloga – prvo što je saznala da ju je varao, a drugo ne može sada da mu se nagovori zbog toga.

Ona nije htjela davati nikakve izjave, ali lahko je naslutiti da pokojnom ovo nije bio prvi rodeo na gostujućem terenu. Vrsni zavodnik i očigledno ljubitelj ekstremnih sportova je inače bio i deda jer je ne tako davno dobio i svoje prvo unuče, koji će eto samo kroz priče drugih moći čuti kakav mu je deda zavodnik bio.

Što se tiče ljubavnice – ona je isparila da joj se ni dim više ne vidi. Nakon što je dala svoju potrebnu izjavu kao svjedok. Navodno je rekla da joj je to bilo najbolje akciono iskustvo ikada, iako nije imalo sretan završetak (da li je samo mislila na tužan kraj njenog partnera ili i na činjenicu da ona nije doživjela vrhunac).

Naravno, mi ovom prilikom upozoravamo one starije osobe i osobe slabijeg zdravlja da ovakve ekstremne stvari ne rade, ako žele da žive duže.

Izvor. Novadanas

Preporučujemo
Loading..