Novo

SRBIJA U ŠOKU! Svekrva iz PAKLA: Polila snaju benzinom i živu je spalila, a onda je policiji dala HIT izjavu (FOTO)

Jako dobro nam je poznato da se inače svekrva i snaja nikada ne mogu podnijeti, da ne mogu izdržati jedna pored druge, ali slučaj koji vam danas prezentiramo definitivno će vam smrznuti krv u žilama.

Čitava situacija i neugodan događaj dogodili su se u Srbiji, gdje je policija uhitila 53-godišnjakinju nakon što je polila benzin po čitavom stanu u kojem je bila njezina snaja, a zatim sve zapalila.

Prema Kuriru, puštena je nakon davanja izjave i kratkog boravka u stanici, jer joj je ovo bio prvi zločin, a budući da se nalazi u njenom stanu i tamo se zapravo sve dogodilo, ne boji se pobjeći od pravosudnih vlasti. Osumnjičena je dala katastrofalnu izjavu kada je rekla da je u subotu navečer bila sama sa nevjenčanom ženom svog sina.

Kaže da je, mada je u ruci držala upaljač, samo željela da joj pošalje određenu poruku. Nije imala namjeru zapaliti je, pa gdje bi to učinila u svom vlastitom stanu? Kad joj je snaja rekla da ostavi upaljač i da se ne igra s tim stvarima, svekrva je otišla po kantu od 5 litara benzina i polila sve.

Doduše, u kanti je bilo svega dvije litre benzina, a kad su počeli gurati nešto benzina prosulo se po nesretnoj snaji. Ova je zatim upalila upaljač i tako je došlo do požara i snaja je izgorila. Treba naglasiti da su njihovo dvoje djece, koja su maloljetnici i koja su sve to gledala, čitavo vrijeme bila u kući.