Postoji jedna tema o trudnoći o kojoj se puno ne govori.

Trudnoća može biti rezultat analnog odnosa i rijetko ko to može reći. To je zato što se u 999.999 slučajeva dogodio jedan takav događaj koji se smatrao nemogućim. Da li ste ikada razmišljali na ovaj način, i mogučnošću da se na ovaj jako čudasn način ostane u drugom stanju.

Urolog, po imenu Brian Steiksner, odlučio se posvetiti takvoj situaciji tokom svog školovanja koja se dogodila zbog analnog odnosa. Mlada djevojka u ponoć je došla u hitnu, žaleći se na bolove i imala je mrlje svijetlo crvene boje.

Te se mrlje često pojavljuju tokom trudnoće, ali u stvari koje se pojave iz rektuma, to se ne događa često. Njezina se menstruacija pojavila rektalno i s vremenom je njezina vagina postala slijepa ulica.

Pokazalo se da je ta žena rođena bez ičega, zapravo bez vagine ili anusa. Imala je samo jednu rupu koja se zvala kloaka. Ovaj se poremećaj rijetko javlja i javlja se samo kod djevojčica.

Nije mogao znati šta je uzrok tome, a najčešća dijagnoza postavljena je novorođenčadi i u tom su trenutku liječnici odmah djelovali. Pa kad je nešto pošlo po zlu, nisu bili sigurni je li operacija bila neuspješna ili postoji neki drugi razlog.

Ako su liječnici u stanju riješiti ovaj problem na vrijeme, tada je sve normalno. Nenormalni odnos je takav da se između tih organa maternica spaja u rektum i daje se rektum. Zbog toga je njezina vagina postala slijepa ulica koja nije dovela nigdje.

Preporučujemo
Loading..