Showbizz

SRBIJA U NEVERICI! Razvela se, a sin OSTAO KOD OCA! Brenina snaha ronila suze, NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Sve je bilo dobro, dok se nije POJAVILA ONA! (FOTO)

U današnjem članku, idemo malo dodirnuti lokalnu pjevačku scenu, koja je definitivno dosegla dno, kad je u pitanju aktivnost, jer čitava situacija s koronavirusom ostavlja vrlo velik učinak na cjelokupnu ne samo pjevačku, već i na druge scene u regiji , ali i u čitavom svijetu.

Danas razgovaramo o najpopularnijoj snahi u cijeloj regiji, ali to je sigurno Aleksandra Prijović, koja je i sama poznata, ali odskočna daska u njenoj karijeri bio je definitivno brak s Filipom Živojinovićem koji je sin Bobe Živojinovića i Lepe Brene. To joj je itekako pomogao u karijeri, a samo godinu dana poslije udaje za Filipa, postala je ponosna majka malog Aleksandra, koji je nedavno proslavio i prvi rođendan.

Tako je Aleksandra Prijović, skupa s kolegom, crnogorskim glumcem Mimom Karadžićem, bukvalno zaplakala pred TV kamerama kada je natjecateljica Snežana Bosančić pred TV kamerama otpjevala predivnu pjesmu, i veliki hit “Misli tvoje majke lete”. Pogođeni su prije toga, njihova tužna životna priča, kada je rekla da ju je sin prijavio na samo natjecanje.

Bilo je to prije nego što je živjela u Tuzli, a sada je udata u Užicama, a rodila je i sina. Poslije toga, ona je razvedena, seli u Zvorniku, u pokušaju da doživi novu ljubav u Crnoj Gori i preselila se u Ulcinju, gdje se udala po drugi put. Njezin sin je ostao s ocem, a samo ju je mogao posjetiti za vrijeme školskih praznika.

Oglasi – Advertisement
Pozitiv media

Dobrodošli na portal Pozitiv Media.